Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R67o36m87a86n 57K58o41z67e75l

23. 10. 2017 23:34

Zavádění zákazů a příkazů (pamlsková vyhláška, zákaz práce a nakupování ve svátky....) a další nepopulární věci, jako zvyšování platů ve státní správě.

1 0
možnosti

P62e84t26r 53Č92e21j40k34a

25. 10. 2017 21:56

Souhlasím s vámi v tom, že pamlsková vyhláška je produkt sociálního inženýrství. S tou omezenou regulací prodeje ve vybrané svátky ovšem souhlasím - v Evropě je to běžné mimochodem. A v tom posledním bodě musím říct, že nesouhlasím velmi důsledně - zvyšování platů ve státní sféře je nutnost, ale je to na dlouhé vysvětlování. Spousta občanů by nejradši co nejméně úředníků, kteří budou k člověku vstřícní, kvalifikovaní a jednat s klientským přístupem a nejlépe skoro zadáčo.... takhle to prostě fungovat nemůže. Jednou z podmínek efektivního státního aparátu je, že bude výběrovým a nadprůměrným zaměstnavatelem z hlediska podmínek a atraktivity. Můžeme se bavit o rozsahu agend, co stát má / nemá dělat, kolik úřadů a pro co má / nemá existovat atd. ale zkrátka dobří zaměstnanci ve správě bez dobrých platů nebudou a současné platy jsou často naopak směšné v kontrastu se soukromou sférou s ohledem na kladené požadavky na člověka.

0 0
možnosti
Foto

Sobotka dosáhl úrovně své neschopnosti jako ministr financí. Už v této funkci plaval a nezvládal jí. Premiérem se nikdy neměl stát, bylo to vysoko nad jeho schopnosti.

3 0
možnosti

Souhlas,snad doplním - B.Sobotka pracoval s výbušninou v ruce - A.Babiš není čistý! Samozřejmě by přišel dotaz - proč jsi na to přišel až za 3.5 roku ... Nezvládnuto, podstatu voliči odmítli. M.Zeman rodné straně nepomohl, naopak. Nechápu, proč se B.Sobotka neucházel o prezidentství samotný ! Vztah k Hradu, nezvládnuto. Samotný program ČSSD, asi již vůbec nikdo nechápe - kdo je vlastně koncový volič ? Šílená rozbředlost s výroky na adresu OSVČ - zákaz kouření dělnické třídě v krčmě - otec na MD % nevrátil. Trojvládí - špička zmaru. ČSSD politicky nezanikne- může zaniknout ekonomicky - Šílené dluhy, co banka věřitel ?:-)

4 0
možnosti

První fatální chybu udělala ČSSD při Lex Babiš a pak už se jen dál vezla na Kalouskově vlně antibabiš. A český volič nemá rád podrazáky.

4 2
možnosti

Proto skoro třicet procent voličů, to hodilo estébakovi ( podrazákovi AB).Rv

4 0
možnosti
Foto

Pro mě ČSSD je útok na nejmenší živnostníky. Nejdřív ministr Mládek nás nazval parazity a poté předseda senátu Štěch nás chtěl pomocí vysokých odvodů na pojištění dostat k pásu do mezinárodních montoven. A ČSSD dělala, že to neslyší nebo že dokonce za těmito názory stojí.

Přeji všem členům ČSSD, až budou hledat instalatéra, elektrikáře, kominíka nebo zedníky, ať si vzpomenou na výroky svých představitelů. (A zejména, až budou chtít po kominíkovi účtenku z EET).

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS