Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J57a78n 28R92á77ž

2. 9. 2017 18:21

Děkuji za toto podrobné shrnutí principu, podle kterého se má, a bohužel díky dobroserům není, uplatňovat právo na mezinárodní právní ochranu, o kterou usiluje většina těch, kdo se pokoušejí kolonizovat Evropu.

Vysvětlovat mnoha zde publikujícím blogerům fakt, že podle platných mezinárodních pravidel může úspěšně žádat v ČR o asyl jen ten, kdo vystoupí na některém českém letišti z letadla, pro které je toto letiště prvním, na kterém v EU jeho letadlo přistálo.

1 0
možnosti

P80e28t37r 20Č14e91j32k57a

2. 9. 2017 22:53

Já bych to napsal trošku jinak - stát může žádost o azyl od každého, kdo nesplňuje ty podmínky o kterých je v článku napsáno, jednoznačně zamítnout. Ale může také udělat vstřícný krok nad rámec jakéhokoliv evropského, či mezinárodního práva a ten azyl ze své dobré vůle poskytnout. Píšu to v tom článku jasně - azyl může být poskytnut i osobě, která není uprchlíkem dle mezinárodního práva a naopak, může být zamítnut ze zákonných důvodů i osobě, která uprchlíkem dle mezinárodního práva je. ;-)

1 0
možnosti
Foto

R^Záslužný blog. Plíživé posouvání významu termínů, které se nehodí, je velikým nešvarem dneška, jedno z nejzneužitějších slov je solidarita, přitom, kdyby si humanitární žvanilové uvědomovali její pravý význam, v životě by si nedovolili pustit z úst "musíme být solidární" protože ty slova se navzájem tlučou a popírají.

1 0
možnosti
PB

Dobře vy, něco zajímavého jsem se dozvěděl. Karma.

0 0
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1376x
Občan ČR, který má obavy ze směřování vlastní země a chce věcně vyjádřit své názory a postoje ke světovému dění.

Seznam rubrik