Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Od ministra Hermana je to provokace, zvláště když v mediích veřejně vystoupil ohledně medaile pro svého příbuzného. Situaci dále eskaluje tím, že by setkání s Dalajlámou opakoval stejným nediplomatickým způsobem.

0 0
možnosti

Je zajímavé, jak Herman bojuje za strýčka, který přežil koncentrák, ale jezdí na sudeťácké srazy. Proč tam nevzal strýčka sebou, aby se na stará kolena usmířili?

3 0
možnosti
Foto

Podle nejnovějších statistik je Čína světovou ekonomickou jedničkou a až na druhém místě je USA. Největším věřitelem USA je právě Čína. Čínský prezident byl v USA přijet se všemi poctami. Dalajláma nechce odtržení Tibetu od Číny ale žádá jen určitou autonomii. Celý svět v čele USA poklonkuje Číně a jak známo, USA náš vzor. Politika a ekonomika nejdou dohromady. Co je politicky neúnosné je ekonomicky možné. Nazdar;-D

0 0
možnosti

Marně hledám nějaké konkrétní sdělení...

0 0
možnosti

Co to je za slinty , troll z Pekingu!

0 6
možnosti

P95e93t57r 76Č14e69j73k71a

29. 10. 2016 23:51

Vy jste nepochopil, že tenhle článek není o Pekingu, ale o tom, abychom si udělali jasno a přestali s tím pokrytectvím, že "sejít se s Dalajlámou, vyhubovat Číně, že nedodržují lidská práva, ale přesto karavana jede dál, hlavně že kšefty šlapou, jako by se nic nestalo, protože nás čínský trhy zajímaj" je vlastně morální politika a ještě k tomu sami sobě nalhávat, že vlastně tím někomu pomáháme... Ve skutečnosti je to pitomost a jsem přesvědčen, že spoustě té dneska křičící politické reprezentace je ve skutečnosti TIbet (který demokratický mimochodem nikdy nebyl) u zadku - zkrátka a jednoduše - mnozí to dělají kvůli svému egu a sebeuspokojení (prostě jenom a pouze proto, že to téma vytáhli a připočetli si pár politických bodíků), místo toho aby ta politika nesla nějaké objektivní výsledky. Já bych se to pokusil popsat tak, že pokud budeme Číně při každé návštěvě říkat "heleďte, než o čemkoliv začnem, musíte dělat něco s lidskýma právama a taky se nám nelíbí ten Tibet", tak budeme jak otravná tchyně, která se pokouší řídit cizí domácnost - a ono to půjde jenom jedním uchem dovnitř a druhým ven, tudíž účinek nula, hlavně ale to sebeuspokojení, že jsme jim to nandali, že? Pitomost na entou. Takže co na to jít trochu jinak - být místo té otravné tchyně, kterou nikdo neposlouchá, spolehlivým partnerem, na kterého protistrana dá a nad jehož názory a postoji je třeba se zamyslet?

2 0
možnosti

J45o55s35e90f 43K66l83a89t

29. 10. 2016 21:55

Nemyslíte si pane Čejko,že i ministr může mít nějaký soukromý život ve kterém se může s někým setkat, nebo taky nemusí

2 2
možnosti

P12e68t32r 94Č77e44j87k42a

29. 10. 2016 22:27

Samozřejmě, že i ministr má soukromý život, v jehož rámci se může setkat s kým chce - včetně Dalajlámy.... proto také píšu, že Bělobrádkovo setkání s Dalajlámou, které dokonce v médiích okomentoval tak, že se s ním setkal jako privátní osoba a tudíž do něj nikomu nic není a proto jej nebude komentovat, je naprosto v pořádku. Tady jde o oficiální pozvání a setkání na vládním úřadě, což jak jistě uznáte nemá se soukromým životem nic společného. ;-)

6 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Nechová-li se člen vlády profesionálně, měl by být odvolán !R^

18 2
možnosti

Setkání dalajlamou byl jen detail. Včera se objevilo, že PČR dostala pokyn odstraňovat vlajky Tibetu z objektů (i soukromých), kde by to tomu čínskému carovi mohlo "vadit". Tak to je vrchol. Vlajka Tibetu není v rozporu s českým zákonem týkajícím se potírání hnutí hlásajících nenávist, propagujících genocidu atd, jako je nacismus, fašismus, komunismus ... Ano, kdyby tam někdo vyvěsil vlajku s hákovým křížem nebo černou vlajku s runami SS, pak by byl zákrok PČR oprávněný a zcela v pořádku. Zeman se bohužel zachoval jako zbabělec, protože kdyby měl skutečně koule, tak tomu Číňanovi řekne, že ČR je svobodná země a každý se může scházet s kým chce a vyvěšovat si jakékoliv vlajky, pokud nejsou v rozporu ze zákonem (což v tomto případě není).

4 2
možnosti

bravo " včera se objevilo" ;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS