Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

P96e26t66r 34Č34e42j67k65a

14. 9. 2016 17:17

Je v pořádku pokládat otázky - já si kladu například otázku, jestli nešlo reagovat v rámci řízení letového provozu a v rámci armády nějak rychlejš, ale když se podíváte na timeline 9/11 tak to asi těžko šlo - ta časová koordinace byla v podstatě tak precizní, že zásah vůči tomu byl nemožný - příkaz všechna letadla uzemnit (tzn. že musela přistát na nejbližším letišti) byl vydán po Pentagonu, je otázka, proč nebyl vydán už po druhém nárazu do WTC - i když fakticky by to žádné důsledky nemělo....

7:59 - vzlet American Airlines 11; 8:14 - vzlet United Airlines 175; 8:19 - únos American Airlines 11, oznámení incidentu FBI; 8:20 - vzlet American Airlines 77; 8:40 - je dáván příkaz k vyslání letadel kvůli AA11; 8:41 - vzlet United Airlines 93 (se 40minutovým zpožděním); 8:46 - AA naráží do severní věže WTC; 8:50 - informován je G.W. B; 9:03 - UA 175 naráží do jižní věže WTC; 9:08 - řízení letového provozu ruší / přesměrovává všechen provoz nad New Yorkem; 9:24 - informace o možném únosu American Airlines 77; 9:37 - náraz AA 77 do budovy Pentagonu; 9:42 - všem letadlům dán příkaz přistát na nejbližším letišti; 9:59 - zřícení jižní věže; 10:07 - United Airlines 93 padá v Pensylvánii; 10:28 - zřícení severní věže... Je otázka, jestli se některé které kroky se nemohly / měly udělat dřív - možná něco udělat dřív šlo, ale prostě před 11. září se letadla unášela kvůli výkupnému..... :-/

1 0
možnosti

Někteří potřebují konspirace. Snad, aby se jim lépe přežívalo ve světě nejistot

0 1
možnosti
Foto

Nevím, co je lepším světem k přežití, zda svět, v němž všechno je výsledkem konání Biderbergu, zednářů, templářů, a nebo svět, v němž i akce jednotlivce, např. Johanky z Arku či Jana Husa, mění běh věcí.

0 0
možnosti

:-).... Řešme příčinu, ne následky !

Poháněči velbloudů, kteří se naučili lítat na cesně a ještě špatně, sedli do super letadla, kde je třeba vzdělání inženýra a trefili se na metr přesně,kam se chtěli trefitl . Profesionál by to nedokázal ! !!!!!!!!!!

0 0
možnosti

Nu, pokud máte dojem, že v arabském světě žijí pouze poháněči velbloudů, nepochybně jste intelektuálně vyvolen k přednášce o nesmrtelnosti chrousta. Podle Vašeho výpotku přesně toto bude Vaše parketa. Po krátkém zaškolení, jak jinak.;-D

2 0
možnosti

Už jsem to psal jinde. Na rozdíl od přitroublých konspirátorů jsem to viděl live na CNN, od hořícího letadla zabořeného v první věži, přes náraz do druhé věže, postupný pád dvojčat a nakonec WTC7. Tady žádný prostor pro konspiraci není. Až je mi z těch lidí, kteří si myslí, že to bylo jinak, zle. Myslím si, že tím i špiní památku lidí, kteří tam zahynuli. A zásluhu těch, kteří tam pomáhali.

Vám za článek R^

5 0
možnosti
Foto

Pokud jste viděl live na CNN hořící letadlo zabořené v první věží, tak se jednalo o jasnou konspiraci, protože někdo musel předem zavolat televizní štáb.

Naštěstí asi tomu tak nebylo. Nějak v paměti to máte špatně časově zařazené. To se stává. Pokud ale své tvrzení myslíte vážně, doporučuji udělat záznam do soudního protokolu pod sankcí.

1 2
možnosti

J42a98r95a 16R84a82n46k

11. 9. 2016 18:24

R^Ono to snad ani nema cenu, bude to nemlich to same za rok, nekterym zdejsim mozkovnam to stejne nevysvetlite, musi to byt tak jak rekli a 100x opakovana lez se stava pravdou. Legrace byla i na Technetu, nehapu, proc tam vubec tihle "vzdelanci" lezou a hlavne se jeste odvolavaji na global-research, coz je kanadsky Sputnik/aeronet a vetsina Kanadanu snad ani nevi, ze existuje a pokud ano, tak tvrdi, ze jen posuci mohou v neco takoveho verit a ztracet cas. Zivot je kratky a ten, kdo ho travi nad ptakovinami si nic jineho nez pousmani a pripadne poklepani na celo nezaslouzi a nezalezi na tom kolika svetovych valek se zucastnil, to spis ukazuje na pripadne klepani dr. Alzheimera na dvere;-)

8 1
možnosti
Foto

Nevím, jaké metody mám použít, abych zjistil, kdo je důvěryhodnějším zdrojem, zda global-research nebo někdo jiný. I motyka spustí. Není šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu.

1 3
možnosti

Ještě prosím vysvětlení proč a jak spadla WTC 7, kterou nic nezasáhlo, samožřejmě spořádaně, do svého půdorysu a kam se podělo letadlo, co mělo zasáhnout Pentagon, tak, že to rozměrově naprosto nesedí.

2 4
možnosti

J95a25r70a 19R95a47n11k

11. 9. 2016 18:25

Aaaaa, uz jsou tady, proboha najdete si to na netu, staci wiki, to uz je skoro na povazenouRv

3 2
možnosti

Tohle by mohl posoudit pouze Standa Novák. Největší expert na WTC. ;-D

Vám karmaR^

3 1
možnosti

:-)......KOpřivo, neberte moje jméno nadarmo! Proč spadla budova do které nic nenarazilo ? Ptá se ve shodě se mnou pan Jaroslav Fiala ! !! Obsluhy radarů měly dovolenou, že letadlo mírnixtírnix změní kurs a namíří si to na New York A ne jedno ! To byla ale hrubá nedbalost. Za to by měla jít obsluha radarů před válečný soud. Pokáral je alespoň někdo ? !!

0 4
možnosti
Foto

Díky za článek, ale zastánce různých konspirativních teorií stejně nepřesvědčíte. Ti budou mlet stále tu svou písničku.

10 0
možnosti
Foto

Článek ale žádný prostor pro konspirační teorie nezmenšil. Konspirace může být založena pouze a jenom na tom, že existuje určitá předem domluvená skupina spiklenců, kteří se domluvili na provedení atentátu na WTC podobně jako jiná skupina na Julia Cézara. A WTC zvolalo: I ty Paule?

2 2
možnosti

Konečně seriozní komentář, v té odporné záplavě lží a manipulací, díky a karmaR^

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS