Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Návrh zákona jak je předložený , je v podstatě další kapkou do mozaiky , jak provést islamizaci Evropy a zamezit občanské společnosti .

1 0
možnosti

Výborně napsáno.Karma.

0 0
možnosti
Foto

Chlapci, kteří po revoluci naskočili do politiky se podílejí na problémech, kterými náš stát prochází. Ze školních lavic ke korýtku, žádná zkušenost s činností, která se nazývá práce. Ti co je tam dosadili, nepočítali s tím, jak ostrá budou míti ramena a jak rychle nastartují strmou kariéru.

Šplhání nahoru nebylo náročné, protože nikdo s lanem nehoupal, všichni podcenili sílu mládí.

Je pravda, že v mnoha případech následovaly rychlé pády, ovšem vždy až po chybách, na které doplatila celá společnost.

Jsou však i odolní jedinci, za některými stojí lobisté, jiní mají silné žaludky, další falešné tituly a v případě pana Dienstbiera vazbu na starý disent.

Musí to býti silná podpora a to i ze zahraničí, když po každám fiasku začíná znovu s čistým stolem a na nově vytvořeném, lukrativním postu.

1 0
možnosti
Foto

Cituji Přemysla Holuba.

Zdá se, že evropská imigrační hysterie stále nabírá na síle. Bez ohledu na objektivnost veřejně dostupných informací a vliv propagandy je všeobecně převládající strach z přívalu cizinců do "našeho státu" a potažmo "naší Evropy" zcela pochopitelný. Abych byl přesnější, tento strach je pro mne pochopitelný a oprávněný, pokud se na situaci dívám z pohledu moderního státisty, člověka, který si myslí, že demokracie je nejvyspělejší formou lidské civilizace a synonymem svobody.

Tento zastánce "svobody" ve formě demokracie na sebe ve skutečnosti nastavil past ve formě chronického strachu o "svobodu", ze kterého se nedostane dříve, než si uvědomí, že demokracie není symbolem svobody, ale jejím opakem.

..............

Proto, když mi demokraté předkládají protiimigrační argument ve smyslu možného nastolení jiných mravů a zvyků, pod kterými budeme trpět, pokud se k nám nastěhuje velké množství lidí z jiného koutu světa, nemám k tomu co říct. Takový argument nemá žádnou logickou chybu. Pokud chceš demokracii, nemůžeš být nikdy svobodný, neboť ti vládne většina. Dokud patříš do většiny, žádný problém, ale když z ní náhodou vypadneš, tak si nestěžuj. Tvůj strach naprosto chápu a rozumím mu. A přeju hodně štěstí, neboť pokud se ti podaří být ve většině pro tvou falešnou svobodu po dobu tvého vlastního života, tvým dětem už se to podařit nemusí.

.

http://www.mises.cz/clanky/imigrace-v-sirsich-souvislostech-1939.aspx

0 0
možnosti

..... sim Vás, nechte teho ubožáka kafrat co mu chlast přinese na jazyk,- je zbytečnej a jako každej zbytečnej se řadí do kategorie MUKL,- nic vííííc, nic míííňV!

2 0
možnosti

Samozřejmě, že máte pravdu. Dienstbier, Marksová Leninová, Šabatová a několik dalších individuí na významných postech jsou zformováni Norskými fondy a tudíž půjdou apriori proti vlastním občanům ve všech aspektech, na které pomyslíte

12 0
možnosti

Paní Pavlíková,máte velkou pravdu,ale tím pejorativním pojmenováním jiných lidí se dost shazujete.

0 0
možnosti

Socani jsou známí svým nákupem "duší" za stokorunu, svozem nepřizpůsobivých k volebním urnám, apod.... Tak proč to nerozšířit?

7 0
možnosti

Pokud by někdo byl v naší republice jen krátkou dobu a neuměl by dobře jazyk, tak je nesmysl mu dávat volební právo, když si předvolební informace nemúže ani přečíst. Natož aby znal situaci v místní komunální politice. Tak vzniká velký prostor na manipulování s hlasy imigrantů, kteří poslechnou (třeba i za finanční odměnu) pokyny od expertů z neziskovek - koho mají volit. Tak to probíhají volby na řadě míst naší republiky, kdy sociálně slabší vrstvy volí podle toho, kdo jim dá zajímavé sliby - nebo kdo z velrybářů jim zaplatí.8-oRv

17 0
možnosti

J42a95n 38H97l90e96d54í79k

22. 8. 2016 22:58

Dienstbier vystupuje jako nepřítel Čechů, tlačí na poskytnutí voleb práva pro muslímy, kteří by na oplátku volili dýnstbíry, kteří by zajistili přijetí zákona šárijá, o což v prvé řadě tu běží. Tento zrádce by měl být repatriován do USA, kde by mohl pomoct k volebnímu vítězství-- soudružce Clintonové

16 0
možnosti
Foto

K79a43r31e32l 23M21á12d71l87e

22. 8. 2016 22:15

Já bych vůbec nic neměl proti dlouhodobě zde žijícím cizincům volícím výhradně v komunálních volbách, ale obávám se, že je to první krok salámové metody, kde finálním krokem budou Somálci a Eritrejci volící do parlamentu.

11 0
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1376x
Občan ČR, který má obavy ze směřování vlastní země a chce věcně vyjádřit své názory a postoje ke světovému dění.

Seznam rubrik